Revotaxi
vervoer voor iedereen

Welkom

REVO Taxi bestaat reeds ruim 70 jaar en is gevestigd in Bergen op Zoom. Ontstaan als een klein familiebedrijf en inmiddels onder de derde generatie uitgegroeid naar een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer.
Onze klant staat bij ons nog steeds centraal. De service naar de klant, nakomen van de gemaakte afspraken en de benadering van de chauffeur naar de klant. Het lijken misschien kleine punten, maar deze maken wel het verschil in de ervaringen van onze klanten, wanneer zij gebruik maken van onze diensten.
 
Bergen op Zoom is een stad in West Brabant, met een duidelijke regiofunctie voor cultuur, zorg en onderwijs. Maar ook werkgelegenheid. Deze regiofunctie vinden wij terug in onze dagelijkse bedrijfsvoering.
Onze klanten, zowel zakelijk en particulier, komen dan ook uit de hele regio. Hierdoor ziet u onze voertuigen ook door de gehele regio rijden en kunnen wij snel op vervoersvragen inspringen. Wij werken met een eigen centrale waar de intake gebeurt van ritten. Wij zijn dus niet afhankelijk van een call center, die de ritten aanneemt en zich verder niet druk zou maken over de uitvoering. Wij hebben rechtstreeks contact met u, de klant. De gemaakte afspraken kunnen wij direct doorvoeren, speciale wensen en voorkeuren worden genoteerd en gerespecteerd. De voertuigen worden door onze centrale zelf ingepland en aangestuurd. Wij weten dus waar een voertuig zich bevindt en hoe laat deze zich bij u kan melden of wat er mogelijk is. Korte lijnen, direct antwoorden. Naar onze mening een groot plus punt voor u als gebruiker.
 
Voor onze klanten die gebruik dienen te maken van de zittend ziekenvervoer via hun zorgverzekering hebben wij een speciale website met informatie ontwikkeld: www.zorgtaxi.com. De eerste basis informatie is hierop teug te vinden, uiteraard adviseren onze medewerkers u graag verder indien hieromtrent nog vragen zouden zijn.
 
De structuur van ons bedrijf is weergegeven in het organogram.
REVO Taxi is aangesloten bij DVG. Met DVG als franchise organisatie kunnen wij altijd rekenen op genoeg steun en informatie met betrekking tot alle regels, wetgeving en zaken die geregeld moeten zijn om professioneel en verantwoord personenvervoer te verzorgen. DVG ondersteunt ons tevens om alle chauffeurs op te leiden en regelmatig bij te scholen. Daarnaast kunnen wij altijd terugvallen op het netwerk van collega franchisenemers en hun voertuigen in geval van calamiteiten.
REVO taxi is ook in het bezit van het TX-Keur merk, onze chauffeurs voldoen dan ook aan alle eisen die daarin gesteld worden. Maar we doen meer. We willen ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben wij bewust een aantal medewerkers in dienst die vallen onder de SROI. Daarnaast hebben we op een aantal projecten die wij mogen uitvoeren, voertuigen op groen gas rijden.
 
REVO Taxi staat zeker niet stil. Letterlijk en figuurlijk!
Door een steeds groter wordende klantenkring zijn we een onderneming die nog steeds groeit. Groei vraagt om nieuwe oplossingen en professionalisering. Met steeds verder ontwikkelende automatisering en een enthousiast team vinden wij de juiste manier om te blijven doen waar we goed in zijn: Goed personenvervoer tegen een betaalbare prijs, voor een tevreden klant.
Neem de taxi. Welkom bij REVO!